Вівторок, 2020-10-20, 2:36 PM

Державний професійно-технічний навчальний заклад
"Броварський професійний ліцей"

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Корисні посилання

Головна | Міністерство освіти і науки України
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0





З 17 по 21 грудня 2012 року предметний тиждень професій громадського харчування та сфери послуг

План проведення предметного тижня 

 професій громадського харчування та сфери послуг

17.12.12 – Відкриття тижня.

Конкурс газет серед груп спеціальності «Кухар, кондитер».

Випуск інформаційної газети з рецептами на тему: «Страви з овочів».

18.12.12 – Проведення виховного заходу. Презентація на тему: «Молекулярна кулінарія».

19.12.12 – Конкурс серед учнів спеціальності «Кухар, кондитер» на тему: «Композиції з овочів та фруктів».

Проведення ярмарку-виставки страв. Привітання учасників ярмарку із днем Святого Миколая.  

20.12.12 – Проведення відкритого уроку на тему: «Теплове устаткування» в групі 22. Відповідальна Герінович Н. В.

21.12.12 – Підбиття підсумків предметного тижня. Нагородження переможців конкурсу.





Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2020Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz