Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 2024-04-18, 12:00 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід
Предметний тиждень громадського харчування


З 17 по 21 грудня 2012 року предметний тиждень професій громадського харчування та сфери послуг

План проведення предметного тижня 

 професій громадського харчування та сфери послуг

17.12.12 – Відкриття тижня.

Конкурс газет серед груп спеціальності «Кухар, кондитер».

Випуск інформаційної газети з рецептами на тему: «Страви з овочів».

18.12.12 – Проведення виховного заходу. Презентація на тему: «Молекулярна кулінарія».

19.12.12 – Конкурс серед учнів спеціальності «Кухар, кондитер» на тему: «Композиції з овочів та фруктів».

Проведення ярмарку-виставки страв. Привітання учасників ярмарку із днем Святого Миколая.  

20.12.12 – Проведення відкритого уроку на тему: «Теплове устаткування» в групі 22. Відповідальна Герінович Н. В.

21.12.12 – Підбиття підсумків предметного тижня. Нагородження переможців конкурсу.






Copyright MyCorp © 2024