Предметний тиждень громадського харчування
З 17 по 21 грудня 2012 року предметний тиждень професій громадського харчування та сфери послуг План проведення предметного тижня професій громадського харчування та сфери послуг
17.12.12 – Відкриття тижня. Конкурс газет
серед груп спеціальності «Кухар, кондитер».
Випуск інформаційної газети з рецептами на тему: «Страви з овочів».
18.12.12 – Проведення виховного заходу. Презентація на тему: «Молекулярна
кулінарія».
19.12.12 – Конкурс серед учнів спеціальності «Кухар, кондитер» на тему:
«Композиції з овочів та фруктів».
Проведення ярмарку-виставки страв. Привітання учасників ярмарку із днем
Святого Миколая.
20.12.12 – Проведення відкритого уроку на тему: «Теплове устаткування» в
групі 22. Відповідальна Герінович Н. В.
21.12.12 – Підбиття підсумків предметного тижня. Нагородження переможців
конкурсу.
|