Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Вівторок, 2024-03-19, 9:43 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід
Проведення предметного тижня з англыйськоъ мови 24.03.2014 – 28.03.2014


 Проведення предметного тижня  англійської мови 

24.03.2014 – 28.03.2014

         Особлива увага в нашому ліцеї приділяється предметним тижням, які являються комплексом навчально-виховних заходів, спрямованих на розвиток творчості учнів, поглиблені і розширені знань з предмету.

В рамках предметного тижня запланована низка заходів. Так, тиждень було почато з конкурсу виставки газет на тему "Робота і професії".

26.03.14 викладачем Мельник  А.М. був проведений відкритий урок на тему :"Робота і професії".

 

        Урок, структурований згідно мети і завдань, охопив всі сторони навчально-виховного процесу: повторення, поглиблення, систематизація умінь і навичок. На уроці були також використані ІКТ, доречно поєднанні різні форми і методи роботи. Хотілось відмітити, що на уроці мовною практикою були охоплені всі учні, читали і відповідали на запитання, виконували вправи. 

        Наприкінці уроку викладач дала диференційовану оцінку кожному учню.

        Продовженням тижня англійської мови  став позакласний захід на тему: "Моя майбутня професія - кухар",  проведений  викладачем Бєловою С.М.  27 березня 2014 р. 

        Цікавим було те, що цей захід проводився як змагання між кухарями, де учні групи № 32, які навчаються за професією "Кухар, кондитер" поєднали свої професійні навички і знаннями англійської  мови. 

        Англійська мова лунала протягом всього заходу: під час готування десертних страв та їх презентації, під час змагання між командами, декламування віршів, розповіді про свою майбутню професію та виконання пісень.

        Жюрі, до складу якого входила адміністрація ліцею і майстри виробничого навчання, жюрі уважно спостерігали за роботою учнів. І після дегустації десертних страв вислорвили свою позитивну думку.


 


Copyright MyCorp © 2024