Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Середа, 2024-04-24, 9:54 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

2 грудня 2020 року викладач вищої категорії Галина Лавнікович провела відкритий урок теоретичного навчання з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" на тему "Харчова цінність риби, класифікація".

Новий матеріал з теми уроку викладач подала у вигляді лекції-діалогу за допомогою інтерактивних методів навчання, під час якої відбувається взаємодія учасників педагогічного процесу з метою взаємопорозуміння, спільного вирішення навчальних завдань, розвитку особистих якостей учнів.

... Читати далі »

Просмотров: 284 | Добавил: alxej | Дата: 2020-12-02


Copyright MyCorp © 2024