Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Вівторок, 2024-04-23, 11:30 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

3:20 PM
День працівників освіти

Щоосені ми з нетерпінням чекаємо затишного золотого жовтня, разом з яким приходить і професійне свято – День працівників освіти. Це свято не тільки для педагогів, але й для учнів, адже саме в цей день з’являється прекрасна можливість подякувати педагогам за їх благородну справу.

Так, 5 жовтня 2018 року, з нагоди свята, педагогів, працівників та учнів зустрів по-святковому прикрашений ліцей. У цей день учні дарували працівникам освіти, ветеранам педагогічної праці листівки, квіти та солодкі подарунки, а голосне учнівське «Вітаємо!» звучало часто й щиро.

 

Але це були не всі сюрпризи для педагогічних працівників. Учні на один день «звільнили» їх від обов’язків та проведення уроків і дали можливість відпочити та чудово вжилися в ролі дирекції і педагогів, а до виконання нових обов’язків поставилися дуже серйозно. Під час проведення уроків цього святкового дня учасники освітнього процесу не тільки подавали новий матеріал, перевіряли домашнє завдання, а навіть ставили оцінки й записували зауваження у щоденники поведінки. В цілому, обмін ролями – чудовий експеримент, під час якого учні мали змогу ще раз переконатися, що праця педагогів нелегка, але дуже цікава та відповідальна. Учні впевнені, що саме такого досвіду їм дійсно бракує. Адже в такий спосіб вони вчаться відповідальності, вмінню приймати правильні рішення, відстоювати свою думку та розвивати навички громадськості.

На завершення дня учні порадували педагогів святковим концертом. Впродовж урочистостей з їх уст звучали слова щирої подяки педагогічним працівникам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Традиційно, з вітальними словами та найкращими побажаннями звернувся до всіх присутніх директор Микола Ладан, який вручив нагороди та відзнаки педагогам ліцею. У своїх привітаннях учні щиро бажали освітянам і всім працівникам ліцею усього найкращого, а головне – здоров’я і довголіття. Зі сцени лунали душевні пісні, яскраві дійства про складну, але водночас таку необхідну та благородну освітянську працю. Різномаїття музичних, танцювальних та театралізованих номерів дозволили створити неповторність святкового настрою та гарних емоцій.

Безумовно, святковий концерт залишив не тільки яскраві враження в душі кожного педагогічного працівника, а й присмак радості, любові, взаємопідтримки і єднання двох найважливіших ланок – учнів та педагогів!

 

Переглядів: 403 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024