Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Середа, 2024-04-24, 6:55 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

9:09 AM
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В БРОВАРСЬКОМУ ЛІЦЕЇ

У житті кожної молодої людини обов’язково настає момент, коли їй необхідно здійснити вибір професії. Який глибокий сенс у цьому здавалося б, звичайному словосполученні, а скільки в ньому приховано емоцій, тривог, сподівань… Адже це не лише вдалий чи невдалий вибір, зроблений в юності, а й подальша доля людини: активне, творче, радісне життя або ж пасивне, збайдужіле існування. Більше того, правильний вибір професії – одна з головних складових умов людського щастя, усвідомлення своєї потрібності в суспільстві.

Квітень місяць багатий в ліцеї виховними заходами. Одним з найголовніших є День відкритих дверей. 05 квітня 2017 року Броварський професійний ліцей гостинно відчинив двері випускникам 9 та 11 класів шкіл міста Бровари та Броварського району, їх батькам та вчителям. Профорієнтаційний захід  День відкритих дверей  проведено  з метою допомогти юнакам і дівчатам обрати свій шлях професійного зростання  у житті, ознайомитися з матеріально-технічною базою ліцею, умовами  вступу та навчання.

210 випускників шкіл міста  та 150 учнів району мали змогу зустрітися з педагогічним колективом ліцею, оглянути навчально-виробничі майстерні, лабораторії, кабінети, в яких проводяться уроки теоретичної та професійно-практичної підготовка майбутніх кваліфікованих робітників, а також відвідати виставки професій,  взяти участь у проведенні майстер-класів. Гості оглянули також виставку технічної творчості, яку продемонстрували  майбутні електрозварники, автослюсарі, кондитери, штукатури під керівництвом викладачів та майстрів виробничого навчання.

На профорієнтаційний захід завітали соціальні партнери - представник компанії «Геберіт» Антон Шовковий та  фахівець ТДВ «СІНІАТ» Ігор  Бовт, які презентували   навчально–практичні центри, які нещодавно відкрито на базі ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей»  за професіями: «монтажник санітарно – технічних систем та устаткування» і «монтажник гіпсокартонних конструкцій». Велику зацікавленість  випускники проявили до пересувного автомобіля фірми «Геберіт», який оснащено сучасними санітарно – технічними інсталяціями. Учасники художньої самодіяльності продемонстрували присутнім парад професій та кращі творчі номери.

Маємо надію на те, що учні шкіл, які були присутні на заході, взяли для себе багато корисного та зробили правильний висновок: обираючи професію, людина планує усе своє подальше життя, а також, щоб стати висококваліфікованим спеціалістом, добитися кар’єрного росту, потрібно спочатку оволодіти робітничою професією.

День відкритих дверей в Броварському професійному ліцеї пройшов у дружній доброзичливій атмосфері, залишивши приємні враження як в гостей, так і в господарів свята.

Отож, закликаємо всіх випускників підійти до питання вибору професії відповідально. Адже від цього залежить ваш життєвий шлях. Профорієнтаційний захід завершено, але ми кожного дня раді бачити в нашому ліцеї школярів, які готові обрати на майбутнє професію кухаря, кондитера, слюсаря, штукатура, монтажника, зварювальника. Ласкаво просимо!

 

Переглядів: 438 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024