Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 2024-04-25, 3:09 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

4:03 PM
І (регіональний) тур конкурсу фахової майстерності

23 квітня 2019 року на базі ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» проведено І (регіональний) тур конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, на базі яких створено навчально-практичні центри з професії «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування». У конкурсі приймали участь команди ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей», ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти», Хустського професійного ліцею, Івано-Франківського професійного будівельного ліцею, ДПТНЗ «Чернівецький професійний ліцей залізничного транспорту».

До учасників конкурсу з вітальними словами звернулися директор Броварського професійного ліцею Микола Ладан, начальник відділу професійної, вищої освіти і науки та інноваційної діяльності департаменту освіти і науки КОДА Ніна Гуляй, методист НМК ПТО у Київській області Анатолій Нетреба, які привітали учасників відбіркового туру та побажали конкурсантам перемоги, а в подальшому професійного зростання.

Конкурс проводився у два тури. Теоретичний тур передбачав виконання тестових завдань з предметів професійно-теоретичної підготовки.

Практичний тур полягав у виконанні завдань, відповідно до яких учасники конкурсу повинні були виконати роботи з монтажу радіатора на стіну з регулюючою арматурою та підключенням до магістрального трубопроводу, а також зібрати вузол з контролюючим приладом шляхом пайки поліпропіленових труб.

Роботу учасників оцінювало компетентне журі: голова – Гакало Олег Олександрович, виконроб ТОВ «Спецбудгруп», заступник голови журі – Бовкун Анатолій Миколайович, начальник механоскладальної дільниці ПрАТ «Спецбудмаш»; члени журі – Нетреба Анатолій Федорович, методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області; Кутина Іван Іванович, директор приватного підприємства «ФОП Кутина І.І.»; Соболевський Владислав Васильович, майстер дільниці ТОВ «Спецбудгруп».

За результатами двох турів, переможців і учасників конкурсу було відзначено дипломами і почесними грамотами. Дипломом першого ступеню нагороджено учнів ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» Войдюка Богдана і Половця Олександра, які вибороли І переможне місце у зазначеному конкурсі. Почесне друге місце зайняли учні ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти» Корнійчук Антон і Закревський Родіон. Третє призове місце виборола команда Хустського професійного ліцею у складі Курта Івана та Медяника Ростислава.

Призери відбіркового туру приймуть участь у Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності, який відбудеться 14-16 травня 2019 року на базі ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей».

ФОТО З КОНКУРСУ

Переглядів: 439 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024