Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 2024-04-25, 3:39 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

6:02 PM
ІІІ етап проєкту "Наші випускники - наші захисники"

Метою ІІІ етапу проєкту "Герої сучасності. Київщина" стало продовження збору учнівськими та педагогічними колективами закладів професійної (професійно-технічної) освіти інформаційних матеріалів про долі та героїчні вчинки учасників бойових дій, волонтерів, та всіх тих, кого так чи інакше торкнулася війна. Окрім пошукової роботи у межах місця розташування закладів і проживання здобувачів ПТО, географія пошуку поширилась і на менш досліджені райони Київської області.

10 жовтня на Презентації-реквіємі всі присутні побачили і відчули емоційні виступи учасників і почесних гостей Конференції, відеоролики і презентації про результати трирічної роботи, номери художньої самодіяльності, авторську поезію.

Відеофільм "Наші випускники - наші захисники", який підготували учнівсько-педагогічний колектив ДПТНЗ "Броварський професійний ліцей" у рамках проєкту, презентувала методист ліцею Святницька Тетяна Вікторівна. Нікого не залилишили байдужими рядки вірша Христини Полянської "Жінко,чого Ви плачете? Ваш син-герой. Ви що - не бачите?...", які продекламувала учениця 25 групи Строчилова Ольга.

У межах проведення заходу методистами Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області було презентовано Книги Слави і Пам’яті, в яких зібрано матеріали подані творчими групами ЗП(ПТ)О про випускників, педагогічних працівників закладів профтехосвіти, волонтерів, інших жителів Київщини, долі яких досліджували учасники Проєкту, і які пов’язані з трагічними подіями на сході України. Книги доповнені спогадами рідних, побратимів, педагогічних працівників, одногрупників, авторською поезією, а також світлинами з мирного життя та перебування в зоні бойових дій.

У рамах презентації ІІІ етапу проєкту творчі колективи закладів ПТО представили тематичну виставку-експозицію «Війна і мир поруч», де були представлені інсталяції, артефакти, авторські фото, живопис, документальні та методичні матеріали, експонати з передової, особисті речі учасників АТО. Броварський професійний ліцей презентував фотовиставку "Наші випускники - наші захисники".

Переглядів: 334 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024