Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 2024-04-25, 6:45 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

7:42 AM
ІІІ МІСЦЕ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКА «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ»

З нагоди Всесвітнього дня охорони праці 28 квітня 2017 року в Києві відбулися урочисті заходи.

Уже традиційно, шостий рік поспіль, цей день стає важливою подією для дітей-учасників Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», який проводиться під патронатом Держпраці редакцією журналу «Охорона праці».

Робота учениці ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» Карини Новікової зайняла почесне ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» у Київській області.

Конкурс – це можливість виявити нові таланти, для дітей – продемонструвати особисте бачення, винахідливість у відображенні теми охорони праці у своїх роботах, взяти участь у змаганні, яке охоплює всю Україну, адже в конкурсі малюнки представили діти з усіх областей та різного віку – від 6 до 18 років. Саме у Всесвітній день охорони праці переможці конкурсу отримали свої нагороди та подарунки. Журі конкурсної комісії розглянуло більше 12 тисяч робіт. На малюнках –  люди різних професій, батьки, діти, предмети побуту, в яких втілена тема безпеки та охорони праці. Під час урочистої церемонії у Центрі дитячої та юнацької творчості 9 переможців із 9-ти областей України в трьох вікових групах нагороджено дипломами, медалями та цінними подарунками.

Вітаючи дітей, Голова Держпраці Роман Чернега розповів про переваги безпечної праці та здорового способу життя, наголосив на важливості постійно працювати над собою і розвивати талант, не зупинятися перед перешкодами, долати страхи і невпевненість у своїх силах.

Третій рік поспіль учні ліцею під керівництвом інженера з охорони праці ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» Медведєвої Галини Трохимівни займають призові місця у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

 

 

Переглядів: 502 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024