Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 2024-04-25, 10:18 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

7:58 PM
Наші випускники-наші захисники

26 квітня 2018 року нікого не залишив байдужим обласний захід, учасниками якого стали учні та педагоги закладів професійної (професійно-технічної) освіти Київщини, – конференція-презентація результатів ІІ етапу Обласного пошуково-краєзнавчого проекту «Герої сучасності. Київщина». Презентація творчих доробків пошукової діяльності профтехосвітян області, яка триває уже офіційно два роки, відбувалася у залі Київської міської організації Товариства сприяння обороні України.

Герої АТО, герої Автомайдану, волонтери, випускники та батьки учнів закладів професійно-технічної освіти регіону, які розлетілися по всій Київській області, а то й Україні, – вони цього дня не сходили з екранів презентацій; про них говорили і згадували найсвітліші і найтрагічніші сторінки їхнього життя; їм присвячували поезії і пісні; за них молилися у щирій молитві…

Методист Броварського професійного ліцею Святницька Т.В. презентувала ІІ етап проекту «Наші випускники – наші захисники», до якого увійшли невигадані історії про захисників. Учні та педагоги навчального закладу активно працювали над збором інформації: телефонували, організовували зустрічі з випускниками, які брали участь у бойових діях на сході країни.

Справжніми витворами мистецтва стали карти «Єдина Україна», виготовлені колективами закладів професійно-технічної освіти Київської області та представлені на виставці «Єдина Україна». Матеріалами для виготовлення даних шедеврів стали гіпсокартон і метал, дерево і текстиль, макаронні вироби і продукти харчування, бісер і стрічки – усе, з чим працюють майбутні кваліфіковані робітники.

Учасники проекту Броварського професійного ліцею підготували макет карти України з пряничного тіста, прикрасивши виріб айсингом та віночком із солоного тіста.

Та попри різноманітність матеріалів, усі вироби передавали єдину ідею – ідею цілісності, неподільності нашої держави.

По завершенні заходу усі учасники конференції були нагороджені сертифікатами за участь у заході та дипломами за творче і креативне втілення ідеї єдності України через виготовлення карти «Єдина Україна».

   

Переглядів: 463 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024