Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 2024-03-29, 2:16 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

8:45 AM
Перемога команди Броварського професійного ліцею у конкурсі фахової майстерності

16 травня 2019 року на виставці «Акватерм», яка 16 – 18 травня проходить в міжнародному виставковому центрі в м. Києві, відбувся фінал конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за професією «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування».

За перемогу у фіналі змагалися команди: ДНЗ «Київське регіональне вище професійне училище будівництва», ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» та ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти».

Під бурхливі оплески відвідувачів виставки та запрошених гостей, учасники фінального туру виконували конкурсне завдання по монтажу інсталяції умивальника фірми «GEBERIT» і встановлювали змішувач води «GROHE». За роботою конкурсантів спостерігало компетентне журі, яке оцінювало якість виконання практичного завдання.

У нелегкій конкурсній боротьбі перемогу здобула команда ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» у складі учнів 36 групи Войдюка Богдана та Половця Олександра. Друге місце посіла команда ДНЗ «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» у складі Грігалашвілі Германа і Стретовича Юрія, а третє місце – команда ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти» у складі Закревського Родіона та Корнійчука Антона.

З вітальним словом до конкурсантів і присутніх звернувся Кучинський Микола Сигізмундович, начальник головного управління директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України; Олексій Раков, голова представництва GEBERIT в Україні; Юрій Штика, голова журі конкурсу; Богдан Маслич, виконавчий директор ГО «Ресурсний центр ГУРТ», які привітали учасників конкурсу, відмітили високий рівень підготовки майбутніх монтажників санітарно-технічних систем і устаткування та вручили фіналістам грамоти і цінні подарунки з побажаннями подальшого професійного зростання. А учні в свою чергу подякували організаторам конкурсу та своїм наставникам.

Переглядів: 336 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024