Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 2024-04-25, 9:46 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

9:04 AM
Перемога у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2019» з компетенції «Кулінарне мистецтво»

13 листопада 2019 року на базі ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» стартував ІІ етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2019» з компетенції «Кулінарне мистецтво».

В актовій залі училища відбулося урочисте відкриття Конкурсу, під час якого з вітальними словами до його учасників та усіх присутніх звернулися Віра Рогова, директор Департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації, Олександр Тільний, директор ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу», та Марина Стасєєва, директор Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області.

У Конкурсі взяли участь 12 учасників, які представляли наступні заклади освіти: Богуславський центр професійно-технічної освіти, Броварський професійний ліцей, Білоцерківське професійно-технічне училище ім. П.Р. Поповича, Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу, Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу будівництва та сервісу, Богуславське вище професійне училище сфери послуг, Фастівський центр професійно-технічної освіти, Катюжанське вище професійне училище, Сквирське вище професійне училище, Переяслав-Хмельньций центр професійно-технічної освіти, Бородянський професійний аграрний ліцей, Березанський професійний аграрний ліцей.

Роботу учасників Конкурсу оцінювало професійне незалежне журі у складі: голова журі – Олександр Омельченко, інженер-технолог ресторану «Province» курорту «GvozdoFF» м. Бровари; секретар журі – Оксана Семида, методист Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області; члени журі – Юлія Коляда, завідуюча виробництвом ТОВ «Всесвіт» м. Ставище; Роман Тетерський – шеф-кухар ресторану «Фортеця гетьмана» м. Київ; Ігор Бадзюх – шеф-кухар ресторану «Трактиръ» м. Біла Церква.

За умовами Конкурсу учасники готували три страви: курячий паштет, кулешик, медальйони з телятини зі складним гарніром. 

Усі присутні мали можливість спостерігати за роботою учасників Конкурсу в режимі онлайн та через пряму трансляцію через YouTubeканал.

Для супроводжуючих осіб конкурсантів була проведена дискусійна панель на тему «Виробничі новації при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кухар».

Впродовж чотирьох годин демонстрували учасники свої професійні вміння, навички, фантазію, виконуючи конкурсні завдання. І в результаті запеклої боротьби переможцем Конкурсу став Максим Рубанка, представник ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей», а призерами – Дарина Распоренко, представник ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу (диплом ІІ ступеня) та Світлана Шпак, представник ДПТНЗ «Переяслав-Хмельньций центр професійно-технічної освіти» (диплом ІІІ ступеня).

Вітаємо Максима Рубанка, що буде представляти Київщину на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2019» з компетенції «Кулінарне мистецтво» навесні 2020 року.

Переглядів: 351 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024