Понеділок, 2019-08-19, 12:23 PM

Державний професійно-технічний навчальний заклад
"Броварський професійний ліцей"

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 14 » Предметний тиждень громадського харчування
3:46 PM
Предметний тиждень громадського харчування

З 12 по 16 грудня в ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» відповідно до плану методичної комісії професійно-теоретичної та практичної підготовки кухарів, кондитерів  з метою поглиблення та удосконалення знань, умінь і навичок , освоєння учнями сучасних методів праці з використанням новітніх технологій, удосконалення професійної підготовки і виховання конкурентоспроможних робітників та  виявлення якості підготовки учнів до професії було проведено тиждень громадського харчування. 

План заходів проведення тижня професій громадського харчування на тему: «Овочева фантазія»

12.12 – Виставка стін газет

13.12 – Кулінарний конкурс «Нумо, кухарі»

14.12 – Відкритий урок виробничого навчання на тему: «Приготування страв із запечених овочів»  

15.12 -  Виховна година на тему: «Бережіть храм душі своєї…»

16.12 – Виставка-ярмарок «Овочева фантазія»

«Овочі - основне джерело вітамінів» - перегляд презентації

Підведення підсумків тижня. 

Переглядів: 180 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2019Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz