З 12 по 16 грудня в ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» відповідно до плану методичної комісії професійно-теоретичної та практичної підготовки кухарів, кондитерів з метою поглиблення та удосконалення знань, умінь і навичок , освоєння учнями сучасних методів праці з використанням новітніх технологій, удосконалення професійної підготовки і виховання конкурентоспроможних робітників та виявлення якості підготовки учнів до професії було проведено тиждень громадського харчування.
План заходів проведення тижня професій громадського харчування на тему: «Овочева фантазія»
12.12 – Виставка стін газет
13.12 – Кулінарний конкурс «Нумо, кухарі»
14.12 – Відкритий урок виробничого навчання на тему: «Приготування страв із запечених овочів»
15.12 - Виховна година на тему: «Бережіть храм душі своєї…»
16.12 – Виставка-ярмарок «Овочева фантазія»
«Овочі - основне джерело вітамінів» - перегляд презентації
Підведення підсумків тижня. |