Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 2024-04-19, 3:28 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

3:46 PM
Предметний тиждень громадського харчування

З 12 по 16 грудня в ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» відповідно до плану методичної комісії професійно-теоретичної та практичної підготовки кухарів, кондитерів  з метою поглиблення та удосконалення знань, умінь і навичок , освоєння учнями сучасних методів праці з використанням новітніх технологій, удосконалення професійної підготовки і виховання конкурентоспроможних робітників та  виявлення якості підготовки учнів до професії було проведено тиждень громадського харчування. 

План заходів проведення тижня професій громадського харчування на тему: «Овочева фантазія»

12.12 – Виставка стін газет

13.12 – Кулінарний конкурс «Нумо, кухарі»

14.12 – Відкритий урок виробничого навчання на тему: «Приготування страв із запечених овочів»  

15.12 -  Виховна година на тему: «Бережіть храм душі своєї…»

16.12 – Виставка-ярмарок «Овочева фантазія»

«Овочі - основне джерело вітамінів» - перегляд презентації

Підведення підсумків тижня. 

Переглядів: 547 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024