Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0




Четвер, 2024-04-25, 9:40 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

12:55 PM
Предметний тиждень хімії

Важко навіть уявити,

Як без хімії прожити.

Хімію вивчай охоче —

І в халепу ти не вскочиш.

Під таким девізом у ДПТНЗ «Броварський професійний » пройшов тиждень хімії. Учні ліцею відповідально та творчо підійшли до підготовки тематичних стінгазет: «Хімія може все», «Хімічна мова організмів», «Цікаві факти про хімічні елементи»,«Чи знаєте ви що...», «Хімія у моїй професії».

Викладачем хімії  Ткаченко Оленою Миколаївною було організовано та проведено конкурс між  учнями  ІІ та ІІІ курсів «Цікавинки зі світу хімії», який складався з п’яти захоплюючих турів,  що дали можливість членам журі  визначити  команду кращих знавців хімії. Перше почесне місце зайняли учні 32 групи, друге – 22 групи, а третє розділили між собою учні 21 та 35 груп.

Учасники агітбригади  «Ми – за здоровий спосіб життя!» повідомили  учнівську молодь про те, як підступний ворог людства - тютюн, заважає багатьом підліткам стати здоровими та  сильними людьми, бо шкідливі звички можуть занапастити не тільки здоров'я і працездатність,  а й молодість, красу та щастя.

Питанням про те, яку шкоду завдають навколишньому середовищу батарейки, що викидаються у  відро для сміття, та куди вони діваються потім, дуже зацікавилися учні нашого  ліцею. Тому у рамках проведення тижня хімії було організовано екологічну акцію «Зробимо Бровари чистим містом!».  Всі зібрані батарейки,  які були у використані ,будуть відправлені  для вториннної їх переробки, а не завдаватимуть шкоди навколишньому середовищу.

        

 

 

           

Для учнів І курсу в актовій залі ліцею викладач хімії  Олена Миколаївна провела виховну годину, в ході якої учні мали можливість переглянути уривок науково-популярного  фільму: «Хімія. Мінлива історія». Цікавинкою для всіх була інформація про те, що навіть земля, по якій ми ходимо - це цілий ланцюжок із сполук, а повітря має складну структуру, в якій змішуються разом з киснем багато інших елементів періодичної таблиці.

Предметний тиждень пройшов цікаво та пізнавально. Найактивніші учасники були нагороджені Грамотами, Подяками від дирекції ліцею.

 

 

 

 

Переглядів: 579 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024