Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 2024-04-19, 1:47 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

8:08 AM
Про проведення Тижня знань з безпеки життєдіяльності

На виконання наказу Департаменту освіти і науки КОДА за № 50 від 04.03.2016 р. «Про організацію профілактичної роботи з безпеки життєдіяльності у весняно-літній період 2016 року», відповідно плану роботи ліцею та з метою збереження життя і здоров’я учнів, наказом директора № 100 від 14.04.2016 року були затверджені заходи щодо проведення Тижня знань з безпеки життєдіяльності.

Відповідно до затвердженого плану практичним психологом ліцею Книш Н.В. в групах були проведені виховні години «Твоє здоров’я – в твоїх руках».

З учням ліцею, які навчаються за професією "кухар, кондитер" лікар-дерматолог Павлін Олександр Григорович провів профілактичну лекцію. Тема лекції "Профілактика шкірних захворювань". Учням були роздані пам'ятки про небезпеку укусів кліщів. В кінці лекції Олександр Григорович відповів на всі запитання учнів.

26 квітня 2016 р. в ДПТНЗ "Броварський професійний ліцей" учні ліцею практично продемонстрували і закріпили вміння, отримані протягом року за програмою предмета "Захист Вітчизни" з тем: «Надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру», «Засоби захисту органів дихання», «Евакуація населення», «Надання першої долікарської допомоги».

За планом було проведено об'єктове тренування евакуації учнів і працівників ліцею на випадок надзвичайних ситуацій під керівництвом начальника штаба ЦО ліцею Медведєвої Г.Т.

На захід були запрошені працівники товариства Червоного Хреста Мордар Людмила Анатоліївна та Юров Віктор Олександрович, які розказали і продемонстрували практичне заняття по наданню першої долікарської допомоги постраждалим.

На практиці перевірено вміння учнів грамотно і чітко діяти у надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров'я і життя.

Протягом проведення Тижня знань з безпеки життєдіяльності в навчальному закладі завідуюча бібліотекою Якуша Г.І. підготувала інформаційну виставку на тему «Чому це небезпечно» (вживання наркотичних речовин, алкоголю, тютюнопаління).

27.04.2016 року для учнів першого та другого курсів ліцею в актовій залі заступник директора з ВР Пержинська О.Д. організувала перегляд документального фільму «Дзвони Чорнобиля», присвяченого 30-річчю ЧАЄС – Техногенній катастрофі століття.

28 квітня 2016 року учні ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» під керівництвом викладача предмету «Захист Вітчизни» Постолюка В.М. відвідали пожежну частину ДСНС – 21 м. Бровари.

Інспектор ДСНС – 21, старший лейтенант Нищенко Євгеній Васильович провів цікаву екскурсію та змістовну бесіду з учнями груп № 11 та № 26 на тему «Попередити лихо легше, ніж ліквідувати».

Учні мали можливість на практиці подолати пожежно-прикладну смугу перешкод, оглянути пожежну техніку, обладнання та екіпіровку пожежника.

Євгеній Васильович запросив учнів до чергової частини, куди поступають виклики про надзвичайні ситуації та пожежі.

Переглядів: 598 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024