Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Середа, 2024-04-24, 10:03 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

11:57 AM
Проведення семінару-наради

25 лютого 2016 року в ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» було проведено семінар-нараду інженерів з охорони праці професійно-технічних навчальних закладів та семінар-нараду заступників директорів з навчальної роботи професійно-технічних навчальних закладів. Наради відкривав директор ліцею Ладан Микола Миколайович, який ознайомив присутніх з історією та здобутками навчального закладу і розповів про навчально-практичні центри.

План проведення семінару-наради:

1. Про підсумки роботи у 2015 році та перспективи діяльності методичної служби професійно-технічних навчальних закладів в умовах децентралізації (Зубець В.О. – директор Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області)

 

2. Сучасні форми науково-методичної роботи з викладачами професійно-технічних навчальних закладів (Петренко Т.А. – заступник директора з навчальної роботи ДПТНЗ «Богуславське ВПУ сфери послуг»)

3. Методика організації та проведення моніторингових досліджень навчальних досягнень учнів ПТНЗ (Зайда Т.М. - заступник директора з навчально-методичної роботи ДНЗ «Професійний ліцей м. Українки»)

 

4. Аналіз підсумків І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із загальноосвітніх дисциплін (Уманська Л.М. - методист Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області)

5. Основні засади проведення державної підсумкової атестації у професійно-технічних навчальних закладах (Уманська Л.М. - методист Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області)

 

6. ЗНО - 2016 року. Реєстрація та підготовка учнів ПТНЗ до участі у зовнішньому незалежному оцінюванні (Петренко Т.І. - заступник директора  з навчальної роботи ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу»)

7. Участь професійно-технічних навчальних закладів у Сьомій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2016» (Зубець В.О. – директор Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області)

 

В той же час в рамках проведення семінару-наради інженерів з охорони праці майстер виробничого навчання Голюк В.В. провела урок виробничого навчання, де продемонструвала правила дотримання вимог охорони праці в процесі навчання учнів за професією лицювальник-плиточник.

План проведення семінару-наради:

1. Забезпечення контролю щодо дотримання чинного законодавства з питань охорони праці, цивільного захисту, пожежної та радіаційної безпеки, електробезпеки, санітарії та гігієни. (доповідач Лутак Н.Г. – завідувач методичного кабінету Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Київської області)

 

2. Аналіз підсумків вивчення стану охорони праці у ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» та навчання відповідних осіб з питань хорони праці, пожежної безпеки а електробезпеки. (Медведєва Г.Т. – інженер з охорони праці ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей», Нетреба А.Ф. – методист НМК ПТО у Київський області)

 

3. Організація навчання щодо дій учнів і працівників навчального закладу на випадок пожежі. (Циганков А.О. – майор служби цивільного захисту, інспектор центру ЦЗ та БЖД у Київський області)

4. Упровадження нетрадиційних методів навчання учнів на уроках охорони праці. (Дольна В.О. – викладач, інженер з охорони праці ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу)

 

5. Про реорганізацію Територіального Управління Держгірпромнагляду по Київській області та м. Києву у Головне управління Держпраці у Київській області та співпрацю з професійно-технічними навчальними закладами (Сєдих П.Б. – заступник начальника відділу з нагляду в АПК та СКС управління нагляду промисловості на об’єктах підвищеної небезпеки)

 

6. З досвіду роботи служби з охорони праці у Білоцерківському коледжі сервісу та дизайну (Нетреба А.Ф. – методист НМК ПТО у Київській області)

 

 

 

Переглядів: 588 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024