Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 2024-03-29, 3:41 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

9:28 PM
Тренінг для педагогічних працівників ЗП(ПТ)О Київської області

26 лютого 2020 року у ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» для педагогічних працівників будівельного напряму закладів професійної (професійно-технічної) освіти Київської області  було проведено тренінг  «Використання сучасних будівельних матеріалів ТМ «Снєжка» при підготовці кваліфікованих робітників за професією «Маляр»».

Учасників тренінгу привітали директор ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» Ладан М.М. та методист НМК ПТО у Київській області Нетреба А.Ф., які наголосили на необхідності впровадження в освітній процес сучасних будівельних технологій та матеріалів з метою підвищення рівня підготовки майбутніх кваліфікованих робітників будівельної галузі.  

У теоретичній частині тренінгу майстер виробничого навчання Чигринець О.О. презентував діяльність навчально-практичного центру «Снєжка», який успішно функціонує на базі Броварського професійного ліцею та поділився своїм досвідом роботи щодо практичного освоєння учнями новітніх будівельних технологій та матеріалів ТМ «Снєжка» на уроках професійно-практичної підготовки.

Старший технічний консультант ЛФП ТМ «Снєжка» Балаким О.С. ознайомив учасників тренінгу з призначенням та характеристикою шпаклівок, грунтівок, сучасними інтер’єрними, фасадними фарбами, барвниками, емалями та фарбами спеціального призначення ТМ «Снєжка».

У практичній частині Балаким О.С. - старший технічний консультант ЛФП ТМ «Снєжка» провів для педагогів майстер-клас «Нанесення інтер’єрних фарб ТМ «Снєжка» на поверхню» та ознайомив присутніх з системами утеплення будівель ТМ «FOVEO TECH».

 Педагогічні працівники Київської області будівельного напрямку отримали не тільки теоретичні знання, а й практичні навички щодо використання сучасних будівельних матеріалів ТМ «Снєжка» при підготовці кваліфікованих робітників, які зможуть застосовувати під час проведення уроків професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки.

 

Переглядів: 289 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024