Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 2024-04-25, 4:13 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

10:16 AM
Участь директора Броварського професійного ліцею у засіданні наглядової ради

       ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» один із шести закладів професійно-технічної освіти  України, який приймає участь у міжнародному проекті «Державно-приватне партнерство для поліпшення санітарно-технічної освіти в Україні». Перший проект державно-приватного партнерства Швейцарської Конфедерації, представленої Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва, і «Геберіт Інтернешнл Сейлз АГ» в Україні спрямований на поліпшення можливостей навчальних закладів професійно-технічної освіти України запропонувати ринково-орієнтовану, практичну та сучасну освіту у сфері санітарних технологій через створення моделі державно-приватного партнерства у професійній освіті та навчанні. Цей проект дає можливість здійснювати професійну підготовку майбутніх кваліфікованих робітників, які навчаються за професією «монтажник санітарно-технічних систем і устаткування» за сучасними виробничими технологіями, використовуючи сучасне санітарно-технічне обладнання та устаткування передових європейських компаній.

     Наприкінці червня 2015 року в Києві у приміщенні Міністерства освіти і науки України відбулося друге засідання Наглядової ради проекту, учасником якого був директор Броварського професійного  ліцею Ладан Микола Миколайович.

       Під час засідання члени Наглядової ради – Павло Полянський(заступник Міністра освіти і науки України), Віктор Шуткевич(заступник директора Швейцарського бюро співробітництва в Україні),Олексій Раков (голова Представництва Геберіт Інтернешнл Сейлз АГ в Україні) та Микола Ладан (директор Броварського професійного ліцею) – обговорили результати діяльності проекту за період січня - червня 2015 року та затвердили план проекту на наступне півріччя.

     Серед запрошених на засідання також були представники Департаменту професійно-технічної освіти Міністерства освіти і науки України, Ресурсного центру ГУРТ та професійно-технічних навчальних закладів-учасників проекту. Богдан Маслич, виконавчий директор Ресурсного центру ГУРТ, презентував звіт моніторингу результатів проекту за перше півріччя 2015 року та план виконання проекту на період липень-грудень 2015 року.

     За період січень-червень 2015 року сформували три робочі групи, які в результаті своєї співпраці розробили проект Державного стандарту професійно-технічної освіти з професії монтажник санітарно-технічних систем та устаткування, типові навчальні плани та програми, а також методичний супровід до типових навчальних планів.

       До складу робочих груп увійшли представники професійно-технічих навчальних закладів-учасників проекту, Міністерства освіти і науки, Преставництва Геберіт Інтернешнл Сейлз АГ та Ресурсного центру ГУРТ. В межах проекту також організували практикум із нових технологій від експерта Геберіт Інтернешнл Сейлз АГ для майстрів 6-ти ПТНЗ, що дало можливість учасникам дізнатися про основні тенденції сучасного ринку санітарно-технічних послуг.

      На засіданні представили Універсальну модель Навчально-практичного центру на основі проекту Державного стандарту професійно-технічної освіти та індивідуальні робочі проекти Навчально-практичних центрів для кожного з ПТНЗ. Після обговорення з учасниками засідання члени Наглядової ради затвердили план виконання проекту на період липень - грудень 2015 року.

Переглядів: 527 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024