17.12.2015 р. було проведено урок теоретичного навчання в групі 12 «Кухар, кондитер» під керівництвом викладача Коваленко Валентини Олександрівни. Метою уроку було сприйняття і первинне усвідомлення нової навчальної інформації за темою «Крупи: види, асортимент, харчова цінність та використання». Валентина Олександрівна показала високий науковий рівень знань та культуру професійної мови. Під час уроку викладач використовувала роздрукований шаблон свого уроку, де учням необхідно було записати основні поняття та значення з презентації та підручниками.
Урок відвідали майстри та викладачі спецдисциплін методичної комісії кулінарного профілю, майстри виробничого навчання інших професій. Обговорення уроку носило доброзичливий характер, кожен мав змогу висловити свої думки та побажання. За гарно підготовлений урок Валентина Олександрівна отримала подяку та схвальні відгуки колег по роботі.
|