Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 2024-03-29, 8:15 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

12:24 PM
Відкритий урок виробничого навчання з професії "Кухар, кондитер"

        Відповідно до плану атестації педагогічних працівників на 2015-2016 навчальний рік та в рамках проведення предметного тижня професій громадського харчування та сфери послуг відбувся відкритий урок виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання Задеривушко Валентини Дмитрівни.

         Майстер провела відкритий урок в групі ТУ-11, освітньо-кваліфікаційного рівня – кваліфікований робітник професії «Кухар».

         Головним чином увага майстра виробничого навчання була сконцентрована на формуванні в учнів практичних навичок приготування прісного тіста та формуванні виробів з нього на прикладі приготування млинчиків із різними начинками.

         Учні активно приймали участь у обговоренні можливих недоліків готової продукції та напівфабрикатів, уважно спостерігали за особистим показом трудових прийомів майстра в/н та ретельно вивчали особливості приготування млинчиків із солоними та солодкими начинками.

         В цілому урок пройшов на достойному рівні, матеріал викладався чітко, лаконічно, використовувались наочні технічні засоби та демонструвалися вироби готової продукції із різними видами оформлення і подачі. Під час пояснення матеріалу, Валентина Дмитрівна використовувала професійну сучасну термінологію та робила посилання на нові та цікаві джерела інформації.

Переглядів: 1656 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024