Понеділок, 2019-08-19, 12:20 PM

Державний професійно-технічний навчальний заклад
"Броварський професійний ліцей"

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 17 » Відкритий урок виробничого навчання з професії "Кухар, кондитер"
12:24 PM
Відкритий урок виробничого навчання з професії "Кухар, кондитер"

        Відповідно до плану атестації педагогічних працівників на 2015-2016 навчальний рік та в рамках проведення предметного тижня професій громадського харчування та сфери послуг відбувся відкритий урок виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання Задеривушко Валентини Дмитрівни.

         Майстер провела відкритий урок в групі ТУ-11, освітньо-кваліфікаційного рівня – кваліфікований робітник професії «Кухар».

         Головним чином увага майстра виробничого навчання була сконцентрована на формуванні в учнів практичних навичок приготування прісного тіста та формуванні виробів з нього на прикладі приготування млинчиків із різними начинками.

         Учні активно приймали участь у обговоренні можливих недоліків готової продукції та напівфабрикатів, уважно спостерігали за особистим показом трудових прийомів майстра в/н та ретельно вивчали особливості приготування млинчиків із солоними та солодкими начинками.

         В цілому урок пройшов на достойному рівні, матеріал викладався чітко, лаконічно, використовувались наочні технічні засоби та демонструвалися вироби готової продукції із різними видами оформлення і подачі. Під час пояснення матеріалу, Валентина Дмитрівна використовувала професійну сучасну термінологію та робила посилання на нові та цікаві джерела інформації.

Переглядів: 803 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2019Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz