Відповідно до плану атестації педагогічних працівників на 2015-2016 навчальний рік та в рамках проведення предметного тижня професій громадського харчування та сфери послуг відбувся відкритий урок виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання Задеривушко Валентини Дмитрівни.
Майстер провела відкритий урок в групі ТУ-11, освітньо-кваліфікаційного рівня – кваліфікований робітник професії «Кухар».
Головним чином увага майстра виробничого навчання була сконцентрована на формуванні в учнів практичних навичок приготування прісного тіста та формуванні виробів з нього на прикладі приготування млинчиків із різними начинками.
Учні активно приймали участь у обговоренні можливих недоліків готової продукції та напівфабрикатів, уважно спостерігали за особистим показом трудових прийомів майстра в/н та ретельно вивчали особливості приготування млинчиків із солоними та солодкими начинками.
В цілому урок пройшов на достойному рівні, матеріал викладався чітко, лаконічно, використовувались наочні технічні засоби та демонструвалися вироби готової продукції із різними видами оформлення і подачі. Під час пояснення матеріалу, Валентина Дмитрівна використовувала професійну сучасну термінологію та робила посилання на нові та цікаві джерела інформації.
|