Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Субота, 2024-04-20, 0:04 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

11:20 AM
ВСЕУКРАЇНСЬКА НАРАДА ДИРЕКТОРІВ

31 травня 2017 року на базі ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» відбулася Всеукраїнська нарада директорів професійно – технічних навчальних закладів, учасників пілотного проекту з модернізації підготовки кваліфікованих робітників за професією «монтажник санітарно-технічних систем та устаткування».

У нараді взяли участь директори ПТНЗ  з усіх регіонів України, на базі яких функціонують та створюються навчально-практичні центри по підготовці  робітників за професією «монтажник санітарно-технічних систем та устаткування».

З вітальним словом до учасників наради  звернувся Павло Хобзей,  заступник Міністра освіти і науки України,  Ярослава Тростянська,  заступник директора департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.

Про стратегічні цілі та показники результативності діяльності професійно-технічної освіти присутнім  розповів Микола Кучинський,  директор департаменту професійної  освіти МОН України.

Перспективи розвитку навчального закладу при взаємодії з соціальними та міжнародними партнерами,  презентував Микола Ладан, директор ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей».

Директори ПТНЗ мали можливість ознайомитися з діяльністю навчально-практичних центрів, які  створено на базі Броварського професійного ліцею та обмінятися досвідом роботи  у питанні підготовки робітничих кадрів.

Після наради відбулося засідання круглого столу: «Розвиток  державно-приватного партнерства для поліпшення санітарно-технічної освіти в Україні», де обговорювалися питання вимоги до якості підготовки кваліфікованих робітників за професією «монтажник санітарно-технічних систем та устаткування» та особливості технічного забезпечення, комплектації НПЦ. В обговоренні взяли участь:

  • Микола Кучинський,  директор департаменту професійної  освіти МОН України;
  • Антон Шовковий, технічний консультант Геберіт Інтернешнл Сейлз АГ в Україні;
  • Сергій  Високос, співвласник компанії «Укрпелетекспорт».

У виступах та обговореннях учасники наради підкреслювали,  що на сьогоднішній день професійно-технічна освіта повинна не просто забезпечувати ринок праці кваліфікованими робітниками, а й перейти до високопрофесійної освіти, активного проведення маркетингової діяльності щодо нових професій, підвищення якості підготовки робітничих кадрів до європейського рівня кваліфікацій.

Переглядів: 456 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024