Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 2024-04-19, 2:52 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

3:40 PM
Засідання обласного методичного об`єднання педагогічних працівників ПТНЗ Київської області будівельного напряму.

               22 листопада 2016 року на базі ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» відбулося  засідання обласного  методичного об`єднання педагогічних працівників ПТНЗ будівельного напряму на тему: «Формування інноваційної компетентності педагога будівельних професій як умова якісного навчально-виховного процесу у професійно – технічному навчальному закладі».

               Робоче засідання відкрив методист навчально-методичного кабінету ПТО у Київській області  Нетреба А.Ф., з інформацією про хід проведення засідання та висвітлив основні питання, які виносяться на обговорення.

              З вітальним словом до членів  обласного методичного об`єднання  звернувся директор  ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» Ладан Микола Миколайович, який  поділився  з присутніми  досвідом міжнародної співпраці , щодо організації підготовки спеціалістів у міжрегіональному навчально-практичному центрі за професією «монтажник санітарно - технічних систем та устаткування» та розповів про діяльність навчально-практичного центру будівельних технологій «СІНІАТ»  на базі якого здійснюється підготовка кваліфікованих робітників за професією «монтажник гіпсокартонних конструкцій».

              Викладач  спеціальних дисциплін  ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» Неділя  Л.Н.,  у своєму виступі наголосила на тому, що  педагоги будівельного напряму мають бути  готовими  до інноваційної діяльності,  бо від кваліфікації та компетентності педагога залежить рівень підготовки майбутніх  кваліфікованих робітників.

              Семенюта С.І. викладач спеціальних предметів  ДПТНЗ «Рокитнянський професійний ліцей»  ознайомила колег з  моделлю  віртуального методичного кабінету як сучасної складової інформаційно-освітнього середовища навчального закладу.

               З сучасними підходами до організації та проведення уроків виробничого навчання за професіями «маляр», «штукатур», «лицювальник - плиточник» поділився викладач спеціальних предметів ДПТНЗ «Бориспільській  професійний ліцей» Мельниченко В.П.

                Дуже цікава і актуальна тема  як сутність і функції самоосвіти, особливості її реалізації у ПТНЗ будівельного профілю була розкрита  майстром в/н  ДНЗ «Богуславський центр професійно – технічної освіти»  Коломієць О.В.

                  Методист навчально-методичного кабінету професійно – технічної освіти в Київській області, Нетреба А.Ф. повідомив про результати участі ПТНЗ Київщини у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE» за будівельним напрямом.

             Учасники обласного  методичного об`єднання  ознайомились з матеріально – технічною базою навчального закладу:  педагогічним кабінетом,  кабінетами теоретичної підготовки будівельних професій ,  навчально-виробничими майстернями та нещодавно відкритими  навчально-практичними   центрами на базі навчального закладу .

Переглядів: 414 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024