Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 2024-03-29, 9:46 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

3:41 PM
звіт про проведення тижня фізики та астрономії

З 10 по 13 квітня 2018 року у ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» з метою привернення уваги учнів до точних наук викладачем Лисохмарою Т.В.  було проведено тиждень фізики та астрономії.

 

Розпочався тиждень виставкою стіннівок «Фізика навколо нас», у якій прийняли участь учні І та ІІ курсів.

11 квітня в усіх навчальних групах були проведені інформаційні години до Дня авіації і космонавтики, а також Міжнародного  дня польоту людини в космос. Учні мали змогу коротко ознайомилися з будовою Всесвіту та космічними тілами, які знаходяться у ньому.

 

12 квітня в актовій залі ліцею викладачем фізики Лисохмарою Т.В. було проведено відкритий виховний захід «Крізь терни до зірок», який присвячений першому польоту людини в космос − великій події, що дозволила людству заглянути за межі Земної оболонки. Присутні отримали багато приємних вражень і були вдячні всім учасникам за яскраві емоції та гарний настрій.

 

13 квітня у методичному кабінеті відбулася презентація творчих робіт учнів «Відкриття видатних науковців-фізиків». Готуючись до цього заходу учні здійснили величезну пошуково-дослідницьку роботу, зібравши матеріал про найвизначніших вчених-фізиків, праці яких стали фундаментальними в історії фізики. Під час презентації творчих робіт присутні неодноразово переконувалися в тому, що сучасна фізика будується на праці вчених багатьох країн, а їх відкриття змінили наш світ і суттєво вплинули на життя не одного   покоління. Серед них  були геніальні вчені (Галілей, Ньютон, Ейнштейн) і скромні трудівники науки, але  кожен з них зробив свій внесок, більший чи менший, у скарбницю світової науки.

Заходи, проведені у рамках тижня охоплювали різні сфери діяльності учнів, були цікавими, корисними та сприяли їх інтелектуальному і творчому розвитку. Кожен захід  вирізнявся оригінальністю проведення, цікавим та актуальним змістом, інформаційною насиченістю, відповідав навчально-пізнавальним, розвиваючим та виховним цілям організації освітнього процесу в ліцеї.

 

 

Переглядів: 356 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024