Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 2024-03-29, 1:09 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

1:01 PM
Звіт про тиждень психології

Звіт про тиждень психології.

З 26 лютого по 03 березня 2018р.в ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» під гаслом «Крокуй до успіху» пройшов тиждень психології.

На початку тижня, психологом Книш Н.В. було проведено тестування педагогів «Чи прагнете Ви успіху?»,в результаті якого було виявлено те, що більшість педагогів мають високу мотивацію до успіху, схильні орієнтуватися на власні сили, гнучко і наполегливо добиватися поставленої мети.

У фойє ліцею була проведена акція «Створи рецепт щастя», де учні ділилися своїм рецептом щастя,обговорювали поради, які вони могли б надати друзям та близьким для формування у них позитивного сприйняття світу.

Практичний психолог Книш Н. В. відкрила релаксаційний блок місячника методичної роботи, провівши тренінг для педагогів «Мій дружній колектив», який був спрямований на покращення психологічного клімату в колективі.

Учні ліцею активно долучилися до створення фотовиставки «Дій, оцінюючи наслідки». На світлинах якої можна було чітко прослідкувати, які вчинки можуть бути прикладом для наслідування, а які застерігають, заставляють задуматись про скоєне та оцінити свої дії та дії інших.

Під час проведення виховної години в групі 31 на тему: «Гнів. Як керувати гнівом?», Наталія Віталіївна – практичний психолог, розкрила поняття гніву – як негативної емоції та її вплив на організм людини. Запропонувала учням скористатися порадами щодо самоконтролю та керування гнівом для того, щоб дійсно змінити себе в кращу сторону та уникати конфліктів.

28 лютого з метою профілактики емоційного вигорання у педагогів, пошук і використання внутрішніх ресурсів особистості в стресових ситуаціях ,психолог Книш Н.В. провела тренінг для педагогів "На повну силу". Запропоновані вправи «Ти і твій талант», «Герб моєї душі», «Знайди в собі ресурс» дали можливість педагогам не тільки розслабитись, а й заглянути у свій внутрішній світ та навчитися використовувати свої ресурси на повну силу.

З метою профілактики компютерної та інтернет-залежності в учнівському середовищі для учнів, які мешкають в гуртожитку психологом Книш Н.В. було проведено виховну годину "Ігрова та компютерна залежність. Як уникнути небезпеки?" Разом з учнями було визначено та проаналізовано основні проблеми комп’ютерної та інтернет-залежності у молодіжному середовищі, причини появи, симптоми та наслідки компютерної залежності. Переглянули відеоролик про вплив комп’ютера та мережі INTERNET на соціокультурний розвиток учнівської молоді, вплив комп’ютерних ігор на організм дитини.

Завершилась виховна година виставкою малюнків, які підготували учні гуртожитка на тему: «Я НЕ залежна особистість».

 

 

Тиждень психології пройшов цікаво та змістовно, був насичений заходами, які поглибли знання учнів та колективу з психології, збагатили їх внутрішній світ, розвинули прагнення до самопізнання та розкрили творчий потенціал кожного учасника, створили позитивну емоційну атмосферу.

 

Переглядів: 465 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024