Вівторок, 2020-10-20, 2:38 PM

Державний професійно-технічний навчальний заклад
"Броварський професійний ліцей"

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Корисні посилання

Головна | Міністерство освіти і науки України
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0





16.12.2013р. - 20.12.2013р. -  предметний тиждень професій громадського харчування та сфери послуг


План

проведення предметного тижня професій громадського харчування та сфери послуг


16.12.2013 року

1. Презентація на тему «Кулінарія»

2. Конкурс рефератів та стінгазет

 

17.12.2013 року

Виховна година «Сучасне та традиційне оформлення караваїв» (гр. 22,32)

 

18.12.2013 року

1. Відкритий урок з виробничого навчання на тему: «Приготування страв з макаронних виробів: макарони відварні з жиром, зі сметаною, з сиром»

2. Кулінарна вікторина для майбутніх кухарів (гр. 12,15)

 

19.12.2013 року

1. Виставка-ярмарка «У світі млинців» (12.00 фойє ліцею)

2. Майстер клас «Карвінг – сучасне оздоблення страв» (гр.12, 8 урок)

 

20.12.2013 року

Виховна година в групах кухарів «Хліб усьому голова»

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2020Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz