Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Субота, 2024-04-27, 6:45 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

1:29 PM
День святого Миколая

І

Із дня святого Миколая починаються радісні, сповнені чудес новорічні та різдвяні свята, які завжди несуть з собою якісь особливі відчуття – казки, справжнього дива, надії на здійснення мрій, віру у краще. Це світле свято зібрало в актовій залі Броварського професійного ліцею учнів, педагогів, гостей на театралізованому дійстві «Ходить по землі святий Ммколай», який підготували методист Кирій Л.В., керівник гуртка Жученко К.О. та учні І курсу.

 

З вітальним словом до присутніх звернувся директор ліцею Ладан М.М., який побажав всім доброти, радості та віри у здійснення найзаповітніших мрій, а також вручив солодкі подарунки дітям-сиротам та дітям позбавлених батьківського піклування.

З нагоди свята до дітей пільгових категорій з подарунками завітали голова Київської обласної організації Товариства Червоного Хреста Буглак Д.А. і голова Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Драпей Л.Б., які подарували комплекти одягу, засоби особистої гігієни та солодощі. Учні, висловлюючи безмежну вдячність гостям, подарували новорічну ялинку виготовлену власноруч та медові пряники/

 

На свято Миколая чекають мільйони малюків в усьому світі, адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов. Педагогічні працівники ліцею та учні у рамках роботи над обласним проектом «З теплом в душі» організували благодійний збір солодощів та іграшок для дітей-сиріт. Свої привітання всі бажаючі могли записати на великій листівці у формі серці. 

 

Чарівного свята більше за всіх очікують саме діти і, напевно, подарувати його – найголовніша місія дорослих. За ініціативи педагогічних працівників методичної комісії громадського харчування та учнів, які навчаються за професією «Кухар. Кондитер» 19 грудня до дня святого Миколая у ліцеї відбувся ярмарок з реалізації  кондитерських та хлібобулочних виробів.

Широкий асортимент виробів власного виробництва з пряничного, медового, пісочного, здобного та листкового тіста за соціально доступними цінами мали змогу придбати учні, педагоги, та гості ліцею.

Наслідуймо і ми добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас всіх святом милосердя, святом доброти, прощення та любові до ближніх.

 

Переглядів: 351 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024