Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 2024-05-03, 3:01 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

3:45 PM
ДПТНЗ "Броварський професійний ліцей" долучився до вітального заходу до Дня захисників та захисниць України

08 жовтня 2021 року у селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області на території Національного музею-заповідника «Битва за Київ у 1943 році» відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України. Саме свято відзначається на 14 жовтня у День Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського Козацтва.

У святковому заході взяла участь і делегація від Броварського району, а саме виконувач обов’язків голови Броварської районної державної адміністрації Павло Проскочило та представники територіальних громад Броварщини.

До складу делегації також увійшли від громад — учасники бойових дій АТО/ООС, члени сімей загиблих в АТО/ООС, волонтери та представники відповідних громадських організацій. Окремо на заході мав локацію Державний професійно-технічний навчальний заклад «Броварський професійний ліцей», який представляв Київську область по напрямку професійно-технічної освіти.Урочистий захід поєднав у собі виставки картин, вишивок, різних виборів, техніки на військову тематику зі святковим концертом.

Урочистий захід поєднав у собі виставки картин, вишивок, різних виборів, техніки на військову тематику зі святковим концертом.

Під час урочистостей керівництво Київської ОДА та Київської обласної ради нагородило працівників Броварської районної державної адміністрації, які були учасниками АТО/ООС — голову Координаційної ради учасників Антитерористичної операції, ООС, волонтерів, діючих військовослужбовців та сімей загиблих при Броварській райдержадміністрації Романа Коменданта та водія райдержадміністрації Назара Денисенка.

Під час урочистостей керівники області і Броварського району, зокрема, подякували усім захисникам і захисницям України і віддали шану їх щоденному героїзму у боротьбі за незалежність нашої країни.

Переглядів: 147 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024