Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 2024-04-26, 6:40 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

3:05 PM
Навчальний семінар у рамках німецько-українського проекту

В рамках німецько-українського проекту «Професійна освіта у будівельній галузі України» з 16 по 19 вересня 2019 року на базі ДПТНЗ  «Броварський професійний ліцей» відбувся навчальний семінар для майстрів виробничого навчання та викладачів спецдисциплін закладів професійної (професійно-технічної) освіти України.

Міжнародне партнерство в рамках проекту розпочалося ще у 2014 році за дорученням Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини за підтримки делегації німецької економіки в Україні та у співпраці з організацією «Global Project Partners».  Проектом передбачалося організація  курсового навчання та стажування за рахунок німецької сторони на базі професійних центрів Німеччини та НПЦ професійного спрямування України, майстрів виробничого навчання та викладачів за напрямом підготовки «Сухе будівництво. Монтаж  гіпсокартонних систем та конструкцій». Чотири дні інженерно-педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Одеської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Київської, Чернігівської областей  під керівництвом німецького експерта центру професійної підготовки Берлін-Бранденбург пана Удо Хайзе підвищували рівень своєї професійної майстерності, виконуючи практичні завдання з монтажу гіпсокартонних конструкцій підвищеної складності.

Педагоги мали можливість ознайомитися з матеріально – технічною  базою  навчально – практичних центрів, які функціонують на базі Броварського професійного ліцею та обмінятися досвідом роботи щодо організації навчально – виробничого процесу в ЗП(ПТО).

По закінченню навчання директор ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» Микола Ладан та німецький експерт Удо Хайзе вручили учасникам семінару сертифікати міжнародного зразка.

Переглядів: 313 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024