Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Листопад 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0




Понеділок, 2024-02-26, 10:46 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

11:40 AM
Технологія приготування капусняків. Вимоги до якості. Подача.

     Ну що, здавалося, приготувати капусняк! В киплячу воду додати картоплю, моркву із цибулею та капусту і все готово! Але це зовсім не так. Для його приготування є певні вимоги і свої секрети, про які і розповіла майстер в/н Третяк Олена Михайлівна.

     Під час відкритого уроку, Олена Михайлівна детально розповіла учням технологію приготування, які вимоги до якості та спосіб подачі.

     По завершенню всі могли спостерігати красиву подачу трьох видів капусняків: Козацький, Львівський та Грибний

Переглядів: 25 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024