Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Неділя, 2024-05-05, 0:43 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

5:12 PM
Тиждень математики

З 27 листопада по 1 грудня 2017 року  у  ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» було проведено тиждень математики під гаслом:

Не просто слухати, а чути.

Не просто дивитися, а бачити.

Не просто відповідати, а міркувати.

Дружно і плідно працювати.

 

Завдання тижня – підвищення  уваги учнів до точних наук, ознайомлення з маловідомими математичними фактами, а також виховання самодисципліни та самоорганізації. Впродовж тижня використовувались різні прийоми і форми організації урочної та позаурочної діяльності учнів, які забезпечували підвищення мотивації та пізнавального інтересу учнів, сприяли розкриттю внутрішнього їхнього потенціалу.

У понеділок, 27 листопада, відбулася виставка математичних стіннівок.

Цього ж дня був оголошений конкурс на краще складання математичних кросвордів, який тривав до кінця тижня. Переможцями були визнані найактивніші учасники конкурсу Теплюк Юрій та Єфімова Аліна.

У вівторок, 28 листопада, була проведена виставка геометричних тіл «Простір своїми руками», яку підготували учні ІІІ курсу.

Також цього дня в групах на  виховних годинах класними керівниками був проведений «Психогеометричний тест», який допоміг учням миттєво визначити тип їх особистості, дав докладну характеристику особистісних якостей і особливостей поведінки людини за формою геометричної фігури, яка їм найбільше сподобалась.

В середу, 29 листопада, викладачем Синюк Н.Л. у групі №  21 був проведений відкритий урок «Застосування показникової та логарифмічної функцій» у формі захисту проекту.

 

У четвер, 30 листопада, викладач Кулеба Г.І. в групі № 25 провела вікторину «Математичне лото».

У пятницю, 1 грудня, відбувся захід – гра  «Математичний БОКС» за участі команд груп № 21 та № 22. Перемогу в конкурсі здобула команда «Дівчата» групи № 22, команду «Хлопці» групи № 21 нагородили подякою за активну участь.

Також  цього дня був проведений квест «У пошуках математичного скарбу», в якому взяли участь учні І курсу. Перемогу здобула команда групи № 11.

Тиждень математики пройшов на належному рівні. Кожен захід вирізнявся оригінальністю проведення, цікавим та актуальним змістом, інформаційною насиченістю, відповідав навчально-пізнавальним, розвиваючим та виховним цілям організації освітнього процесу в ліцеї. Учні показали гарні знання, вміння, зацікавленість предметом, а також свої творчі здібності. Найактивніші учасники були нагороджені подяками та призами.

Переглядів: 471 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024