З 18 грудня по 22 грудня 2017 р. у ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» під гаслом «Київщина кулінарна-традиції та сучасність» буде проходити тиждень професій громадського харчування та сфери обслуговування.
Метою проведення якого є розвиток творчої активності учнів, самостійності, пошуку нових нестандартних рішень при виготовленні та оформленні страв, зацікавленості у використанні новітніх технологій у своїй майбутній професії.
План
проведення тижня професій громадського харчування та сфери обслуговування
Дата проведення
|
Назва заходу
|
Місце проведення, час
|
Відповідальні
|
18.12.17 р.
|
Виставка-конкурс стіннівок
|
фойє ліцею,
протягом дня
|
голова МК Коваленко В.О., члени комісії
|
Майстер-клас зі складання серветок
|
фойє ліцею,
12.00
|
викладач Попович О.М.
|
19.12.17 р.
|
Виставка-ярмарок «Кулінарні традиції київщини»
|
фойє ліцею,
12.00
|
голова МК Коваленко В.О., члени комісії
|
20.12.17 р.
|
Майстер-клас із приготування суши
|
кухня-лабораторія,
13.00
|
майстер в/н
Гончар І.М.
|
21.12.17 р.
|
Брейн-ринг «Українські перші страви»
|
каб. 26,
8.00
|
викладач Попович О.М.
|
Майстер-клас із приготування та декорування сучасних страв
|
кухня-лабораторія,
10.00
|
майстер в/н
Лавнікович Г.М.
|
22.12.17 р.
|
Виховна година «Українські вечорниці»
|
Актова зала,
8.00
|
Майстри в/н
Шевчук С.Ю.,
Кравець О.І.
|
Підведення підсумків тижня професій громадського харчування та сфери обслуговування
|
Методичний кабінет,
15.00
|
Заступник директора з НВР Яблонський І.В., голова МК Коваленко В.О.
|
|