Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 2024-04-26, 4:17 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

12:48 PM
Тиждень психології "Твори здорове та щасливе життя"

22.02 - 26.02 відбувся тиждень психології під гаслом "Твори здорове та щасливе життя".

Практичний психолог Марушевська В.В. провела заходи для педагогічних працівників: лекцію "Вплив булінгу на емоційний стан підлітків" та тренінгове заняття "Формування в підлітків соціальних компетентностей та навичок толерантної поведінки, несприйнятності насильницьких дій".

 

На лекції психолог розповіла про те, що запобігання та профілактика булінгу є дуже важливим в освітньому середовищі, оскільки руйнівні наслідки проявляються в педагогічній неуспішності, соціальній дезадаптації, зниженні самооцінки і можуть бути небезпечними для життя підлітків. Було наголошено, що допомога потрібна всім учасникам булінгу, щоб в подальшому попередити фізичне та психологічне насилля в закладі освіти.

25 лютого 2021 року на тренінговому занятті було проаналізовано різні ситуації фізичного та психологічного насилля над підлітками та знайдено шляхи допомоги у цих ситуаціях.

23 лютого 2021 була проведена виховна година для здобувачів освіти І курсу "Навчися бути вдячним". Почуття вдячності робить людей оптимістичнішими, укріплює стосунки, здоров'я та сон, а також допомагає цінувати себе та оточуючих.

Для здобувачів освіти ІІ курсу був проведений тренінг "Формування в учнівської молоді нетерпимого ставлення до насильницьких моделей поведінки". Практичний психолог розповіла про ознаки, причини, наслідки булінгу для підлітків та як попередити булінг. Також було розроблено рекомендації "Як захистити себе від булінгу та що робити у ситуації булінгу".

Відбулась виховна годину для учнів "Здорові стосунки з оточуючими та близькими". Хороших і міцних стосунків хочуть багато, але не всі розуміють, що над цим необхідно працювати. Крім того, потрібно максимально прибрати негатив, який може прокрастися непомітно, і ви навіть не розумітимете руйнівності його впливу, поки не відбудеться щось серйозне. 

Завершився тиждень психології виховною годиною "Чому важливо розуміти себе". Здобувачі освіти ІІІ курсу за допомогою психолога визначали свої життєві цінності та своє ставлення до того, що таке дорослість.

Тиждень психології був насичений заходами, корисним та цікавим.

 

Переглядів: 328 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024