Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 2024-04-26, 2:42 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

8:03 AM
Тренінг «НАССР: система харчової безпеки в закладах ресторанного господарства»

10 жовтня 2019 у ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей»  представники громадської організації «РЕСТОРАННА ГІЛЬДІЯ» провели тренінг «НАССР: система харчової безпеки в закладах ресторанного господарства»  для учнів, які навчаються за професією «Кухар. Кондитер».

Учнів було ознайомлено з системою харчової безпеки: санітарними вимогами на виробництві, особистою гігієною кухаря, використанням локальних продуктів на сучасних підприємствах ресторанного господарства.

Надзвичайно цікаво та у доступній формі лектор поділився з учнями сучасними технологіями приготування страв та новітніми напрямами у сучасній кулінарії.

Переглядів: 328 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024