Четвер, 2020-05-28, 0:56 AM

Державний професійно-технічний навчальний заклад
"Броварський професійний ліцей"

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Жовтень » 11 » Тренінг «НАССР: система харчової безпеки в закладах ресторанного господарства»
8:03 AM
Тренінг «НАССР: система харчової безпеки в закладах ресторанного господарства»

10 жовтня 2019 у ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей»  представники громадської організації «РЕСТОРАННА ГІЛЬДІЯ» провели тренінг «НАССР: система харчової безпеки в закладах ресторанного господарства»  для учнів, які навчаються за професією «Кухар. Кондитер».

Учнів було ознайомлено з системою харчової безпеки: санітарними вимогами на виробництві, особистою гігієною кухаря, використанням локальних продуктів на сучасних підприємствах ресторанного господарства.

Надзвичайно цікаво та у доступній формі лектор поділився з учнями сучасними технологіями приготування страв та новітніми напрямами у сучасній кулінарії.

Переглядів: 70 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2020Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz