Сьогодні, 14 грудня 2021 року, в рамках тижня професій громадського харчування, який проходить у Броварському професійному ліцеї, викладачем Ганненко Вітою Віталіївною для учнів 35 групи, які навчаються за професією "Кухар. Кондитер", був проведений відкритий урок-ділова гра за темою: "Приготування бездріжджових видів тіста та виробів з нього".
Урок проведено у вигляді ділової гри з метою визначення рівня набутих теоретичних знань в учнів із технології приготування бездріжджових видів тіста та виробів з нього. Викладач поділила учнів групи на дві команди, які повинні були створити власні підприємства з виготовлення борошняно-кондитерських виробів, організувати роботу та правильно розподілити обов'язки між працівниками даних підприємств. Учні були під час уроку надзвичайно активними, залюбки виконували поставлені завдання, підготували брендинг своїх підприємств та презентували їх роботу, складали меню, вирішували проблемні ситуації.
|