12 жовтня 2020 року відповідно до плану роботи Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області на 2020 рік був проведений вебінар педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Київської області напряму громадського харчування на тему: «Вимоги санітарного законодавства для закладів громадського харчування».
Про впровадження системи ХАССП в закладах ресторанного господарства проінформувала викладач та методист Броварського професійного ліцею Святницька Тетяна Вікторівна. На семінарі було висвітлено широке коло питань щодо покращення вивчення учнями організації раціонального санітарного режиму закладів ресторанного господарства.
На допомогу педагогічним працівникам надано методичні рекомендації щодо покращення викладання предмета «Санітарія та гігієна» |