Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Субота, 2024-05-04, 3:01 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

6:40 PM
Відкритий урок-гра "Найкращий маляр"

13 лютого 2018 року викладач Токовенко О.С. провів урок-гру «Найкращий маляр» у 24 групі, що є одним із перших результатів роботи новоствореного навчально-практичного центру «Снєжка» по підготовці кваліфікованих робітників за професією «Маляр».

Мета уроку була спрямована на підвищення якості професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників за професією «Маляр»; виявлення кращих учнів за професією; визначення рівня сформованості теоретичних компетенцій; підвищення інтересу учнів до професії; виховання відповідальності за результати своєї праці. Урок з предмета «Технологія малярних робіт» був розроблений з урахуванням внесених 20 % змін до робочої навчальної програми щодо використання лакофарбових матеріалів ТМ «Снєжка». Нестандартний урок-гра відбувся у кабінеті оснащеному мультимедійним комплексом, що підвищило якість проведення конкурсів.

Учні були  розділені на дві команди: «Умілі ручки» та «Маленькі майстри», теоретичну підготовку та роботу яких оцінювали члени журі.

У конкурсах «Будлото», «Розв’яжи кросворд», «Вгадай інструмент», домашнього завдання «Нестандартне нанесення фарби на фасади будівель», «Зроби розрахунок» учасники показали свої знання з малярної справи.

За результатами  гри  у кінці уроку обидві команди були відзначені журі та отримали позитивні оцінки.

Проведення даного уроку у формі гри  не тільки підвищило інтерес учнів до навчання, їх активність в пізнанні і творчості, самостійність пошуків знань, переживання успіху досягнень, ініціативність, можливість індивідуального підходу до учнів, використання інноваційних та інформаційних педагогічних технологій, а й сприяло розвитку  культури спілкування, взаємовідповідальності.

Переглядів: 436 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024