01 лютого 2023 року в ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей», у рамках тижня професій громадського харчування Віта Ганненко, майстер в/н провела відкритий урок професійно-практичної підготовки "Техногія приготування борщів, особливості та види, вимоги до якості, відпуск". Здобувачі освіти, на уроці були надзвичайно активними, адже вчилися готувати основну першу страву української кухні, яку готують в усіх її регіонах і яка вже набула міжнародного визнання. Вони залюбки виконували поставлені завдання, готували різні види борщів згідно технології приготування, враховувавши вимоги до якості та подачі готової страви. Український борщ — це національна страва, яка не має конкурентів. Українці вибороли не лише право називати Україну батьківщиною надсмачної страви, а й частинку наших традицій, що передаються з покоління до покоління, нашу ідентичність та культуру. І цього ми вже нікому не дозволимо вкрасти! Саме з маленьких перемог на різних фронтах і складається велика спільна Перемога. А вона обов'язково буде!
|