Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Березень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Понеділок, 2024-02-26, 11:04 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

8:51 PM
Відкритий урок професійно-практичної підготовки "Техногія приготування борщів, особливості та види, вимоги до якості, відпуск"

01 лютого 2023 року в ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей», у рамках тижня професій громадського харчування Віта Ганненко, майстер в/н провела відкритий урок професійно-практичної підготовки "Техногія приготування борщів, особливості та види, вимоги до якості, відпуск". Здобувачі освіти, на уроці були надзвичайно активними, адже вчилися готувати основну першу страву української кухні, яку готують в усіх її регіонах і яка вже набула міжнародного визнання. Вони залюбки виконували поставлені завдання, готували різні види борщів згідно технології приготування, враховувавши вимоги до якості та подачі готової страви. Український борщ — це національна страва, яка не має конкурентів. Українці вибороли не лише право називати Україну батьківщиною надсмачної страви, а й частинку наших традицій, що передаються з покоління до покоління, нашу ідентичність та культуру. І цього ми вже нікому не дозволимо вкрасти! Саме з маленьких перемог на різних фронтах і складається велика спільна Перемога. А вона обов'язково буде!

Переглядів: 54 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024