Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Субота, 2024-04-27, 6:56 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

1:39 PM
Відкритий урок в/н на тему "Механічна кулінарна обробка риби з лускою"

24 листопада 2020 року у кухні-лабораторії Броварського професійного ліцею майстер в/н Галина Лавнікович у групі 15 провела відкритий урок виробничого навчання на тему "Механічна кулінарна обробка риби з лускою. Розбирання риби з лускою". Високий рівень професіоналізму Галини Михайлівни відзначили всі присутні на відкритому уроці.

 

Переглядів: 243 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024