П`ятниця, 2021-02-26, 8:57 PM

Державний професійно-технічний навчальний заклад
"Броварський професійний ліцей"

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Корисні посилання

Головна | Міністерство освіти і науки України








Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0





Головна » 2020 » Листопад » 25 » Відкритий урок в/н на тему "Механічна кулінарна обробка риби з лускою"
1:39 PM
Відкритий урок в/н на тему "Механічна кулінарна обробка риби з лускою"

24 листопада 2020 року у кухні-лабораторії Броварського професійного ліцею майстер в/н Галина Лавнікович у групі 15 провела відкритий урок виробничого навчання на тему "Механічна кулінарна обробка риби з лускою. Розбирання риби з лускою". Високий рівень професіоналізму Галини Михайлівни відзначили всі присутні на відкритому уроці.

 

Переглядів: 35 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2021Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz