02 лютого 2023 року Олена Третяк, майстер виробничого навчання Броварського професійного ліцею, в рамках місячника методичної роботи, провела віртуальну екскурсію "Кулінарні музеї світу". Завдяки сучасним технологіям, здобувачі освіти професій громадського харчування відвідали музей хліба в Україні, музей спаржі та спецій в Німеччині, прогулятися залами відомих музеїв салямі, марципана та перцю в Угорщині. Мали можливість завітати до Франції і відвідати родинну ферму фуа-гри, а також побували у музеї макаронів, який знаходиться в Італії та музеї згорілої їжі, що діє у США. Віртуальна екскурсія, звичайно, не замінила особисту присутність, але дозволила всім присутнім отримати повне враження про досліджувані об’єкти та повною мірою ознайомитися з експонатами, які роблять ці музеї відомими на увесь світ.
|