Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Жовтень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 2024-05-02, 3:45 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

2:24 PM
Візит до ліцею делегації Швейцарської агенції з розвитку і співробітництва

07 жовтня 2022 року до ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» відбувся візит делегації Швейцарської агенції з розвитку і співробітництва та посольства Швейцарії у складі пана Крістофера Міддлтона, програмного менеджера, Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (Берн, Швейцарія), пана Андре Хубера, директора програми співробітництва Посольства Швейцарії в Україні, пана Гі Бонвіна, заступника директора програми співробітництва Посольства Швейцарії в Україні, Віктора Шуткевича, заступника директора, координатора програм з економічного розвитку програми співробітництва Посольства Швейцарії в Україні, з метою ознайомлення з діяльністю навчально-практичного центру з підготовки кваліфікованих робітників за професії «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування», створеного на базі ліцею за кошти проєкту. У робочій зустрічі взяли участь Ірина Шумік, генеральна директорка директорату професійної освіти МОН України, Сегрій Коваленко, начальник відділу взаємодії з соціальними партнерами, Ярослава Тростянська, в.о. директора департаменту освіти і науки КОДА.

Програма візиту включала огляд матеріально-технічної бази ліцею та  ознайомлення з реалізацією проєкту «Публічно-приватне партнерство для поліпшення санітарно-технічної освіти в Україні».

З діяльністю НПЦ ознайомив Микола Ладан, директор ліцею. Він зазначив, що даний проєкт спрямований на розвиток можливостей ЗП(ПТ)О пропонувати ринково-орієнтовану, практичну та сучасну освіту у сфері санітарних технологій та підвищення рівня професійної підготовки майбутніх монтажників санітарно-технічних систем та устаткування, а також впровадження в освітній процес передових виробничих технологій, здійснення курсової підготовки, стажування майстрів виробничого навчання і викладачів. 

 

Завдяки створенню НПЦ зріс попит серед учнівської молоді на здобуття саме професії «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування». На сьогоднішній день, навіть у період карантину та воєнного стану у країні, заклад освіти на 100% виконує регіональне замовлення. Налагоджено співпрацю з роботодавцями з питань організаціїння випускників.

Почесні гості відвідали уроки професійно –теоретичної і професійно-практичної підготовки, поспілкувалися з учасниками освітнього процесу й окреслили  подальші плани та перспективи розвитку проєкту. та проведення професійно-практичної підготовки здобувачів освіти в умовах виробництва та працевлаштування.

 

Переглядів: 116 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024