Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 2024-04-26, 5:57 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

8:55 AM
Зустріч з працівниками кримінальної міліції у справах дітей

          За ініціативи співробітників кримінальної міліції у справах дітей Головного Управління МВС України в Київській області правоохоронці Броварського району спільно з представником міжнародної громадської організації «Нарконон» зустрілися з учнями професійного ліцею та провели профілактично - роз’яснювальну роботу щодо небезпеки наркотиків та наслідки їх вживання.

          Співробітник головного управління Олена Косенко зазначає, що саме такими бесідами правоохоронці намагаються охопити майже всі школи міста та району, щоб максимально підготувати підростаюче покоління до вступу в доросле життя і ознайомити їх з правами та обов’язками. Але важливого значення набувають зустрічі і безпосереднє спілкування з юнаками і дівчатами, які під час навчання в закладах професійно-технічної освіти проживають у гуртожитках. Саме ця категорія учнівської молоді становить своєрідну групу ризику і за певних обставин може потрапити під негативний вплив наркозалежних осіб, спробувати наркотики і незчутися, як подальше життя піде шкереберть. А такі зустрічі дозволяють підростаючому поколінню усвідомити можливу небезпеку та зробити правильний вибір на користь здорового способу життя.

          Начальник кримінальної міліції у справах дітей Броварського міськвідділу міліції Олександр Шатров, розповів учням з якого віку настає кримінальна відповідальність за зберігання наркотиків та їх розповсюдження. Міліціонер зауважив, що людина під дією наркотичних речовин забуває про нормальне життя і дуже часто стає на злочинний шлях. Під час лекцій представник громадської організації «Нарконон» Людмила Бондаренко навела присутнім приклади нещасливої долі та захворювань молодих людей, котрі стали жертвами наркоманії.

          Лекція швидко переросла у діалог. Учні ставили багато запитань. На кожне запитання міліціонери надали вичерпні відповіді, приводили приклади зі своєї професійної практики.

          Правоохоронці  та педагоги переконані,  що діти часто не усвідомлюють всієї небезпеки від наркотичного зла, тому основне завдання дорослих – докласти всіх зусиль, аби їх не торкнулося це лихо. Адже набагато легше попередити помилки, аніж виправляти їхні наслідки.

Переглядів: 583 | Додав: alxej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024