31 січня 2023 року в ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» майстер в/н Олена Третяк у рамках тижня професій громадського харчування презентувала проєкт "Страви з гарбуза на всі випадки життя". Гарбуз з'явився понад 7000 тисяч років тому, але не втратив своєї актуальності, а широко використовується в усіх галузях. Ми називаємо його овочем, а в країнах Ісландії та США його вважають ягодою. Це справжня аптека в мініатюрі, він містить багато вітамінів, а ще з нього виготовляють прикраси, посуд, музичні інструменти та готують безліч різноманітних страв, починаючи із простих і закінчуючи складними десертами. Завершуючи захід Олена Михайлівна запросила гостей до дегустаційного столу, де представила страви з гарбуза: хліб, печеня, суп-пюре, вафлі, запіканку, кекс та смачнющий зефір, а також всі бажаючі отримали рецепти авторських страв від Олени Третяк. Від вдало організованого та проведеного заходу в присутніх залишилися такі ж яскраві враження, як достиглий гарбуз восени!