Цей тиждень в ліцеї був дуже насиченим, оскільки майстри в/н з професій громадського харчування дивували нас неперевершеними стравами, відкритими уроками і тематичним брейн-рингом.
Розпочався тиждень з виставки: "Родзинки кулінарії" та відкритим уроком на тему: "Українська народна кухня".
Всі присутні мали можливість дослідити національні страви різних регіонів України, ознайомитись з харчуванням українського народу, поглибити знання з технології приготування їжі. Кожен регіон України славиться своєю традиційною кухнею та на сьогоднішній день всі страви є унікальними, оригінальними, різноманітними і сучасними. Їх із задоволенням смакують в закладах харчування та на домашній кухні.
Всі здобувачі освіти та працівники ліцею мали можливість відвідати виставку-презентацію: "Фестиваль українських страв", на якій ознайомились із різновидами страв з різних куточків нашої мальовничої країни.
В рамках предметного тижня було проведено відкритий урок з виробничого навчання на тему: "Приготування помад, використання для оздоблення борошняних, кондитерських виробів".
Відкритий урок виробничого навчання: "Приготування натуральної січеної маси і напівфабрикати з неї".
На завершення тижня було проведено конкурс фахової майстерності: "Приготування пирогів, сучасність подачі" та тематичний брейн-ринг.
За підсумками тижня можна сміливо відзначити, що майстри в/н провели велику роботу, показали високий рівень професіоналізму, адже все було дуже смачним, надзвичайно корисним та неймовірно креативним!
|