Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0




Понеділок, 2024-02-26, 10:43 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Броварський професійний ліцей"
State Vocational Educational Institution "Brovarskyi Professional Lyceum"
Головна | Реєстрація | Вхід

       Цей тиждень в ліцеї був дуже насиченим, оскільки майстри в/н з професій громадського харчування дивували нас неперевершеними стравами, відкритими уроками і тематичним брейн-рингом.

     Розпочався тиждень з виставки: "Родзинки кулінарії" та відкритим уроком на тему: "Українська народна кухня".

     Всі присутні мали можливість дослідити національні страви різних регіонів України, ознайомитись з харчуванням українського народу, поглибити знання з технології приготування їжі. Кожен регіон України славиться своєю традиційною кухнею та на сьогоднішній день всі страви є унікальними, оригінальними, різноманітними і сучасними. Їх із задоволенням смакують в закладах харчування та на домашній кухні.

     Всі здобувачі освіти та працівники ліцею мали можливість відвідати виставку-презентацію: "Фестиваль українських страв", на якій ознайомились із різновидами  страв з різних куточків нашої мальовничої країни.

     В рамках предметного тижня було проведено відкритий урок з виробничого навчання на тему: "Приготування помад, використання для оздоблення борошняних, кондитерських виробів".

 

     Відкритий урок виробничого навчання: "Приготування натуральної січеної маси і напівфабрикати з неї".

     На завершення тижня було проведено конкурс фахової майстерності: "Приготування пирогів, сучасність подачі" та тематичний брейн-ринг.

 

     За підсумками тижня можна сміливо відзначити, що майстри в/н провели велику роботу, показали високий рівень професіоналізму, адже все було дуже смачним, надзвичайно корисним та неймовірно креативним!

 

Просмотров: 36 | Добавил: alxej | Дата: 2023-10-20 | Комментарии (0)


Copyright MyCorp © 2024